7 Haziran 2016 Salı

Bioderma Bronzlaştırıcı Sprey ve Biraz Bronzlaşmak Hakkında!


Bronzlaşmak aslında derinin hasar görmesi anlamına gelmektedir .Güneşlenmenin yararı yok, zararı çoktur. Deri kanserlerinin, Deri yaşlanmasının temel nedeni güneştir. Güneşten sadece plaj ve benzeri açık alanlarda değil, her zaman korunmak gerekir. Güneş deride önce bronzlaşma sonra çillenme, kalınlaşma, kabalaşma ve esneklik kaybolması gibi hasarlara neden olarak cildin kısa sürede yaşlanmasına neden olur. Bundan daha da kötüsü, tüm cilt kanserlerinin temel nedeni güneşe maruz kalmaktır.

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Bu ramazanı geçirebileceğimiz en güzel şekilde geçirelim inşallah. Uzun zamandır dersler, staj, üniversite derken blog yazısı yazmaya hiç zamanım olmadı.
Kızlar yazın gelmesiyle brozlaşma sevdasıyla yanıp tutuşanlar için ilk yazdığım cümlelerin önemini tekrar tekrar vurgulamak istiyorum. Lütfen güneşten korunalım. Bronzlaşmak isteğimiz hiç bitmiyor. İşte ona çare olarakta bu bronzlaştırıcı sprey bize yardımcı olacak. Güneşten hem korunmak hem bronzlaşmak için bir ürün önerisi benden gelsin. Sağlıklı bir şekilde bronzlaşmak için 30spf içeren bu bronzlaştırıcı spreyi eczanelerde bulabilirsiniz. Biodermanın hem güneş kreminden hem bronzlaştırıcı spreyinden çok memnunum. Kesinlikle almaya devam edeceğim.Blogda daha aktif olmaya çalışacağım ama 
Beni instagramdan da takip edebilirsiniz. Orada daha fazla aktifim...


Yaz aylarına girdiğimiz bu güzel zamanlarda bir yazı yazmak istedim. Yaz, güneşlenmek, bronzlaşmak! bu kavramlar hakkında bilmemiz gereken bir şeyler var diye düşündüm. 
Çoğumuzun bildiği ama bilmeyenlerimizin bilmesi gerektiği de diyebilirim. 



                             

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder