8 Haziran 2016 Çarşamba

Yaz geldi! O zaman gelsin Body Mist, Deodorant, Roll-On önerileri!



Yaz denince akla daha fazla roll-on, daha fazla deodorant, daha fazla vücut spreyi geliyor. İşte bunlarda benim bu sıra kullandığım yeni denediklerim ve beğendiklerimden size biraz fikir vermek istedim.


                                   

Sol baştan başlarsam ilk sırada "Avon- incandessence body mist" var. Ben bunun parfümünü lise yıllarımda denemiştim. Belki çoğumuzda biliyoruzdur. :) kokusunu sevdim. Çiçek kokulu bir vücut spreyi olduğunu söyleyebilirim ağırlıklı olarak. Hem yaza hem kışa uygun bir kokusu var. Aynı zamanda kalıcılığıda iyi. 

 


Yine sol baştan ikinci sırada "8x4 - Inspire" pudrasız leke bırakmayan parfüm-deodorant var. Bunu kullandığınız gün "hangi parfümü kullanıyorsun" gibi bir soruyla karşılaşabilirsiniz. Ben kokusunu çok sevdim. İlk sıktığınızda meyve kokusu hissediliyor ama daha sonra meyve kokusu yerini çiçek kokusuna bırakıyor. Çiçeksi ve sofistike diye adlandırılmış bir kokusu var. Beyaz şeftali, nilüfer ve yasemin kokusu içeriyor. 




Son olarak sol baştan üçüncü parfüm çok duyduğum ve merak ettiğim Sansiro markasına ait bu turuncu olan body mist. Vanilya kokuyor çok sevdim. Kalıcılığıda gayet başarılı. Ayrıca 4 tl'ye aldım. Gerçekten bu kokuya, bu kalıcılığa bu fiyat şaka gibi hem görüntüsü hem kokusuyla Victoria Secret'ın body mistlerine muadil. Başka çeşitleri de var. Ben pembesinide denemiştim. Şekerli kokuları daha çok sevenler için pembesini önerebilirim. O da çok güzel. İnstagram hesapları da var oradan bi göz atabilirsiniz. @sansiroperfume 





... Ve en önde duran benim bir türlü vazgeçemediğim daha bitmeden stokladığım roll-onum. Yeni denediğim bir ürün değil ama bunu bu yazının içine sıkıştırmasam olmazdı. Kokusundan hiç bıkmıyorum. Hiç rahatsız etmiyor. Böyle "temiz temiz" kokuyor. Duştan çıktıktan sonra ve her gün sürüyorum gün içinde uzun süre etkisini sürdürüyor kendileri.






                                      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder