26 Mayıs 2017 Cuma

Kutu Kutu Moda Nedir? Kutu Açılımı!

Selam kızlarım! 

Yine uzun bir aradan sonra blog yazısı yazmaya niyet ettim. Çünkü bu sefer kutu açılımını yaparken çektiğim görselleri tek tek bir yazıda anlatmak ve göstermek istedim. Bu kutuya bir blog yazısı şart diye düşündüm. Umarım sizin içinde faydalı olur.



KutuKutuModa 'nın Mayıs Kutusunu bende denemek istedim. Moda ve Aksesuar kutusu olmak üzere iki seçenekten oluşuyor. Benim tercihim "moda" kutusundan yana oldu.Kendi kendime bir hediye olsun istedim ama bu kutuyu arkadaşlarınıza, sevdiklerinize de gönderebilirsiniz bence. Çünkü içinde özenle hazırlanıp paketlenmiş hediyeler bulunuyor. Bu paketleri tek tek açmakta baya zevkli. :)

"Kutu Kutu Moda nedir yani tam olarak?" sorusunun cevabını KutuKutuModa 'nın kendi web sitesinden bir alıntıyla açıklamak istiyorum kızlar:

"Kutu Kutu Moda, içerisinde kıyafet, takı, aksesuar, dekoratif eşya gibi çeşitli ürünlerin yer aldığı, kadınlara yönelik bir aylık sürpriz kutusudur.
Her ay, en az 5 parça ürün özenle seçilerek siz değerli müşterilerimize gönderilmek üzere kutulardaki yerini alır. Her ayın ilk üç haftası boyunca siparişler alınır ve kutular hazırlanır, ayın 20'sinden itibaren de heyecanlı bir bekleyiş içerisinde olan müşterilerimize kargolanır.
İçeriğini bilmeden satın alacağınız Kutu Kutu Moda sürpriz kutu konsepti ile hem tatlı bir heyecan yaşayacak, hem de birbirinden güzel ve kaliteli ürünlere çok daha uygun bir fiyatla sahip olmuş olacaksınız.
Her ay kıyafet, takı ve aksesuar dolu bir kutu ile kendinizi ya da sevdiklerinizi mutlu edin!"
Şimdi kutunun açılımını yapalım...
Kutuyu "haldır huldur" açan biriyim ama sizin için her bir ayrıntısını sabırla fotoğrafladım :)

Kutuyu açınca özenle paketlenmiş bir paket karşılıyor sizi. Pembiş peçetesine kadar  tatlı ayrıntıları var. :)


İçerisinden 3 tane paketlenmiş hediye bir tane not defteri çıkıyor. 




Kırmızı büyük pakedin içinden bir beyaz pantolon ve siyah, cepli, spor bir elbise çıkıyor. Fotoğrafta pek belli olmasada elbise üzerimde spor durdu. 


Diğer paketlerdende bu aksesuarlar çıktı. Küpeleri çok sevdim.


Defterin ayrıntılı görüntüsü de bu şekilde.

Kutu Kutu Moda hakkında daha ayrıntılı bilgiler için:
Web siteleri: www.kutukutumoda.com

Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum ve gelmiş olan Ramazan'ın en güzel şekilde geçmesini diliyorum... 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder