27 Nisan 2018 Cuma

Nip+Fab Glycolic Yüz Pedi






















Size çok sevdiğim ve ciddi anlamda yararlarını gördüğüm bir ürünle geldim.
Bugünden itibaren ürünü kullanmaya ara vericem. Kışın tekrar başlıcam nedenini şimdi açıklıyorum.

Bu pedleri kışta olsa yine sadece gece kullanıyorum ben tonik yerine. Gündüzleri kullandığım tonik başka. Çünkü ped, Nip+Fab’in birçok ürününde olduğu gibi glikolik asit içeriyor. Bu asit cildin yenilenmesini sağlıyor. Ciltteki renk eşitsizliklerini eşitliyor. Glikolik asit cildin üst tabakası altındaki ölü cilt hücrelerine bağlanan yada yapışan maddeyi bozarak yada parçalayarak etki gösterir. Bu sayede cilt yüzeyinde taze cildin kazandırılması sağlanır. Gözeneklerin tıkanmasına destek veren ölü cilt hücreleri ve donuk cilt uygulama yıkandıktan sonra vücuttan uzaklaştırılır.
Glikolik asit aynı zamanda yaşlanmayı geciktirici etkisi de bulunmaktadır. Benzer şekilde güneş lekeleri veya yaşlılık lekeleri gibi cilt renginin değişmesini engeller, hafifletir. Akneye ve siyah noktaya eğilimli ciltlere sahip olanlarda da önemli sonuçlar vermektedir. Bu asidi içeren hiçbir ürünü gündüzleri kullanmayın ve bu asidi içeren bir ürünü geceleri kullanıyorsanız bile yine gündüzleri güneş kreminizi ihmal etmeyin. Yoksa cildinizde lekeler oluşabilir. Lütfen dikkat edin buna. yazın güneşin etkisine daha fazla maruz kaldığımız için ben kullanmamayı tercih edicem. Kışın tekrar devam.

Ürün içeriğinde bulunan diğer bir asit de hyaluronik asit. Hyaluronik asit, cildi nemlendirmeye yarıyor. Ek olarak blue daisy diye geçen felisiya içeriyor. Bu madde de cildi yatıştırmaya yarıyor.

Ben çok memnun kaldım. Düzenli kullanımda renk eşitsizliklerimi giderdiğini gözlemledim. Ayrıca cildi kullandığımız diğer çoğu tonik gibide kurutmuyor. Kullanırken göz çevrenize getirmemeye dikkat edin. İlk başta cildinizde yapış yapış bir his oluyor ama sonra geçiyor o his. İçinde 60 ped bulunuyor. Günde 1 kere kullanılacağı için 2 ay yetiyor. Pedin bir yüzeyi biraz daha tırtıklı yapıda ama cilde zarar vermiyor, yumuşak yapıda bir ped merak etmeyin























Sadece Watsons mağazalarında bulabileceğiniz bir marka, oradan ulaşabilirsiniz ürüne.

FiYAT: 59,00 ₺ (Ben indirimden almıştım. İndirimde kaçırmayın.)

1 yorum:

  1. Merhabalar,sizi yeni keşif ettim.Faydalı içerik ile dolu blogunuzu sevdim.Takip ve izlemeye aldım.Bana da beklerim(tariflimutfak/sibelinyemekleri/incilay).Başarılar dilerim.

    YanıtlaSil