18 Mart 2016 Cuma

Essence "I Love Extreme - Crazy Volume Mascara"





   Merhaba! Üst üste olacak ama yine bir Essence ürünüyle karşınızdayım. Essence ürünlerini çoğunlukla seviyorum. :) Bugün size Essence'in en popüler maskarasından bahsedeceğim. Kendisini bulup almam çok uzun zaman aldı ama sonunda kavuştuk! O kadar çok övgü ve bu kadar uygun fiyattan sonra herkesin silip süpürdüğü bir ürün olmaya hak kazandı doğal olarak.

   Öncelikle, benim kirpiklerim kısa ve seyrek. Benim gibi kısa kirpikleri olanlar için fırçası uygun. Çünkü kirpiklerinizi kolay bir şekilde kavrıyor. Böylece kirpikleriniz dışında yüzünüzün her yerine bulaşmayıp sizin sakin kalmanızı sağlıyor :)) Yani bu tip fırçalar kısa kirpikler için üretilmiş diye biliyorum ama ben bu kadar kısa kıllı fırçaları sevemiyorum. Çünkü kirpikleri tek tek ayırmıyor bence. Kirpikler birbirine yapışıyor :( Belkide bana hep kötü ürünler denk geliyordur bilmiyorum. 

   İşte fırçası bu şekilde:



   Bu maskara kirpikleri kıvırma ve uzatma konusunda başarılı. Fakat konu hacim vermeye gelince, hacim vermesinin iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. Benim seyrek kirpiklerimi hacimli gösteremedi. Bu da kirpiklerimi tek tek ayırmayıp yapıştırdığından olsa gerek. :( Bu yönden sevemedim. Yani sonuç olarak kıvırması dışında sevdiğim hiç bir özelliği yok. 
  Maskara konusu farklı bir konu. Benim sevmediğim ürünü siz çok sevebilirsiniz. Herkese göre değişiyor.

  Bu maskarayı 10,25 TL'ye aldım. Merak ediyorsanız denemek için güzel bir fiyat. Zor bulunan bir maskara ama ben Eve Shop'tan bulmuştum. Onun dışında Gratis mağazaları da bulabileceğiniz yerlerden.

Sevgiler... 
                               



  

17 Mart 2016 Perşembe

Essence Pure Skin Parlama Karşıtı Matlaştırıcı Jel Krem

                               
                                                      
                                                  
  
  Merhaba! :) Bu benim ilk blog yazım. Umarım bu ve bundan sonraki yazılarımda size faydalı bilgiler vererek yardımcı olabilirim. Bunu dileyerek sizi sıkmadan uygun fiyatlı yardımcımı sizlerle paylaşmak istiyorum. 
  
  O ürün başlıktan da anlayacağınız üzere Essence'in jel kremi. Kendisini tek cümleyle "yağlı ve karma ciltlerin kurtarıcısı" olarak tanımlayabilirim. 
  
  Ben bu jel kremi yorumlayabilecek kadar kullandım ve çok memnunum bir daha alacaklarım arasına girdi.Dibinde çok az kaldı. Dibini sıyırma aşamasındayım :) Benim yağlı bir cildim var. Yağlı ciltler gün içinde parıl parıl parlayan cildi çok iyi bilirler. İşte bu jel krem gün içinde yüzümde olan o parlamayı oldukça azalttı. Makyajdan önce sürmeyi alışkanlık haline getirdim. Bütün gün etkisi sürüyor diyemem ama cildimdeki yağ dengesini beni memnun edecek derecede sağladı. Kokusu yok diyebilirim. Sadece çok az ilaç gibi mi desem bilmiyorum. Öyle bir kokusu var ama rahatsız etmiyor.Yüzünüzü temizleyip cildinize uygulamanızı öneririm. Ürünün arkasında sabah ve akşam kullanılması söyleniyor ama ben gündüzleri dışarı çıkacağım zamanlarda kullanıyorum.
  
  Garnier'in nem dengeleyen bir kremi vardı o da ciltteki yağı dengeleyen bir ürün. Ben onu kullanmadım ama ondan hem memnun olan duymuştum hem de sivilce çıkarttığı için memnun olmayan. Bu kremde ise ne sivilce şikayeti yaşadım ne de duydum. Zaten üzerinde "sivilce ve siyah noktalarla savaşır" yazıyor. Size vadettiklerini şöyle bir göstereyim:
Jel kremin görüntüsü ve yapısını size göstermek istiyorum. Pek anlaşılmasa da çok hafif bir yapısı var. 





* Rahatlartır ve dengeler? Evet! - Sivilce ve siyah noktalarla savaşır? Savaşıyor mu bilmem ama yeni sivilce oluşumu olmadı. -Hassas ciltler için geliştirilmiştir? Benim hassas cildimde asla bir probleme yol açmadı.




     Bu kremi kullandım sivilcelerim geçti gibi bir şey diyemeyeceğim ama en azından yeni sivilce çıkartmadı. Yağ, parfüm, paraben içermiyor. Ayrıca hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka. Ben memnun kaldım uygunda bir fiyatı var o yüzden yağlı ciltler denemeli! :) 8 TL gibi bir fiyatı olduğunu hatırlıyorum. Bu jel kremi Gratis, Eve Shop mağazalarında Essence ürünlerine ulaşabilirsinizSevgiler...