19 Nisan 2017 Çarşamba

Zigavus/ Isolde Anti Aging Etkili Göz Altlarına Özel Makyaj Bazı



             Zigavus/ Isolde Anti Aging Etkili Göz Altlarına Özel Makyaj Bazı

Kızlar kısa bir zaman önce Zigavus tarafından elime ulaşan, geldiğinden beri sürekli kullandığım ama bütün tüp henüz bitmediği için "ilk izlenim" sayılabilecek bu anti aging etkili göz altlarına özel makyaj bazı hakkında izlenimlerimi size anlatmak için blog yazısı yazmaya niyetlendim. Umarım açıklayıcı ve faydalı olur.

Öncelikle bu makyaj bazının ne etki vermek istediğini sıralayalım ve gerçekten bu etkileri veriyor mu inceleyelim...

1- Kadifemsi Etki
Sürümü kolay ve çizgilere dolmayı minimum seviyeye indiriyor. Kadifemsi bir etki sağlıyor. Böylelikle uyguladığınız kapatıcı daha güzel duruyor.
2-Makyaj Sabitleme
Makyaj sabitleme konusunda başarılı buldum. Yaz sıcağında bu sabitleme özelliği devam ederse işte o zaman tam notu alır.
3- Antiaging Etki
Antiaging etkisine gelince, bu etkiyi gözlemlemem için bütün tüpü bitirip öyle yorumlamam gerekiyor sanırım ama benim hiç bir makyaj bazından yaşlanma karşıtı bir etki beklentim olmuyor. Bu beklentiyi bir göz kreminden bekleyebilirim. O yüzden bu konuda beklentiyi yüksek tutmuyorum. Yinede bu özelliği insanın içini rahatlatıyor psikolojik olarak :)
4-Cilt Pürüzsüzleştirme
Cilt pürüzsüzleştirme özelliğine gelince evet, sürüldüğü yeri mat ve pürüzsüz gösteriyor. Silikon yapısı sayesinde o silikonların çizgilere dolmasıyla sağlıyor bu pürüzsüzlüğü ama daha derin çizgiler için mükemmel bir etki sağlamaz. Ayrıca ciltteki parlamaları da kontrol altına alıyor. 

           
Şöyle kutusunu da göstereyim bu arada. :)

Ben nasıl kullanıyorum?
Ben bu ürünü göz altlarımdaki ince çizgilerimi gizlemek için o çizgilere ve gözeneklerimi gizlemek için gözenekli bölgelerime kullanıyorum. Mat, soft bir görüntü elde ediyorum. Bu sayede makyajım daha güzel duruyor ve sabitleniyor. Benim parlama sorunumu da ortadan kaldırıyor.



Benim ürün hakkında ilk izlenimlerim bunlardı kızlarım. Yaz geliyor ve makyaj bazına daha çok ihtiyaç duyacağız. Şimdiden kendimize uygun bir makyaj bazı kapmalı...

Ürüne, www.zigavus.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Instagram hesapları: 

Ayrıca aktif olduğum instagram hesabım için buraya tıklayabilirsiniz. :)