10 Nisan 2016 Pazar

L'oreal Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Günlük Nemlendirici



Merhaba kızlar... uzun zamandır yorumlamak istediğim şeyleri paylaşıp yorumlayacak vaktim olmadı vizelerimden dolayı. Hala vizeler bitmedi ama yinede nefes alacak bir ara bulabildim. Çok yorgun hissediyorum. Bana dua edin sonuçlar beni çok sevindirsin... Neyse çok uzatmadan size bir çok kişinin memnun kaldığı Loreal Skin Perfection Nemlendiricisini yorumlamak istiyorum. Kutuyu açınca sizi pembe bir güzellik karşılıyor. Görüntüsünü çok sevdim. Fakat elimizi daldırıp kullanabileceğimiz bir ürün olma özelliği benim için eksi bir özellik. Tüp şeklinde olmasını isterdim. O şekilde çok daha hijyenik oluyor. Öncelikle kokusu hiç rahatsız edici değil aksine kokusunu ben çok sevdim. 20-30 yaşlar için uygun bir nemlendirici. 

Vaadleri şu şekilde:


*Cilt dokusunu pürüzsüzleştirir.
*Gözenekleri sıkılaştırır.
*Cilt tonunu eşitler.


Hızlı emiliyor. Cilde ipeksi bir his veriyor. karmadan yağlıya dönük cilt tipimde havanın soğuk olduğu, cildiminde karma olduğu dönemler uyum sağladı diyebilirim. Fakat cildimin yağlandığı dönemler oluyor. O dönemlerde cildime uyum sağlayamadı. Dolayısıyla yağlı bir cilt tipiniz varsa önermem. İçerisinde spf yok. Dışarı çıkarken ayrıca bir güneş kremi kullanmak gerekiyor. Güneş korumasına önem verenler için söylemek istedim. (ÖNEM VERİLMELİ) 




Vaadlerini gerçekleştiriyor mu? Memnun kaldım mı? 


Cilt dokusunu pürüzsüzleştiğini sabah-akşam düzenli kullanımda hissediyorsunuz. Gözenekleri asla sıkılaştırdığını söyleyemem. Cilt tonunu eşitlediğini gözlemlemedim kendi cildimde. Ben bu ürünü en çok makyajımın altına baz olarak kullandım. Fakat içinde spf olmadığı için şu sıra bunun yerine güneş kremi sürmek bana yeterli olacak. Çünkü ikisi cildimi yağlandırabilir. 


Daha çok kuru ve normal ciltlere uyan bir ürün olduğunu söyleyerek özetleyebilirim. 

Benim gözümden bu ürün böyleydi. Bu arada normalde ürün 30 TL ama ben Migros indiriminden 15 TL'ye almıştım. 


Sevgiler...