24 Ağustos 2016 Çarşamba

Biraz Temizlik! Vissmate ile Hijyende Tek Hareket


Merhaba kızlar bugün kozmetikmiş, cilt bakımıymış hepsini bir kenara bırakıp gelin temizliğe odaklanalım. Hele ki bayram öncesindeyiz birde Geçenlerde ultra yoğun kıvamlı çamaşır suyu, slikonlu temizleyici ve sıvı arap sabunundan oluşan Vissmate kargosuyla başladım güne ve tahmin edersiniz ki bu kargo beni sevindirdiği kadar annemi de çok sevindirdi tabii. Vissmate markası bir Türk markası. Bu durumdan öncelikle gurur duyuyorum. Kargo gelmede önce hep dikkatimi çekiyordu ve şimdi denedim...

                                                 
Ultra çamaşır suyu - Çam ormanları kokusu...

Dört kokuya sahip olan ultra çamaşır suları çam ormanları, limon gücü, çiçek bahçesi ve deniz ferahlığından oluşuyor. Sanırım bu çamaşır sularını diğer çamaşır sularından ayıran ilk özelliği alışkın olduğumuz çamaşır sularının ağır kokusu gibi değilde daha keskin olmayan bir kokuya sahip olması... Bu özelliğini çok sevdim.
Ayrıca ultra yoğun kıvam diyor ya hani gerçekten ultra yani. Bence hepimiz için çamaşır suyunun yoğun kıvamlı olması önemlidir. Örneğin lavabolardan akıp gitmiyor, döktüğünüz yerin temizliğini en iyi şekilde, ziyan olmadan yapabiliyorsunuz.


               

Sıvı Arap Sabunu...

Aslında üzerinde yazdığı gibi "bildiğiniz arap sabunu" :) doğal yani işte :) bu doğa dostu, doğal sıvı arap sabunu özellikle çocukları olan anneler için güvenilir olabilir. Oyuncakların, kullandığı eşyaların temizliğini böyle bir ürünle yapabilirsiniz. Sıvı olması da işmizi kolaylaştırıyor. Gerçekten çok doğal, temiz temiz bir kokusu var. Halı ve koltuk lekelerinde de kullanabilirsiniz. Çamaşırların inatçı lekelerine de çare. Şöyle bir yerleri silip o ferah, doğal beyaz sabun kokusunu almakta iyi hissettiriyor. :)
İddia ettiği gibi yapış yapış değil ve iz bırakmıyor.

                                         

Slikonlu Temizleyici...

Bu üründen en büyük beklentim leke bırakmamasıydı ve öyle de oldu. Aynayı silerken, camları silerken asla leke bırakmadı. Uğraştırmadı. Her yeri parıl parıl parlattı. Uzun süre o temizliği korudu. Su lekelerini engelledi.

Ben bu ürünleri fiyatları yükseksekmediği sürece kesinlikle almaya devam ederim. Çünkü hepsi başarılı ürünler ve bize ait ürünler. Haklarını almalarını isterim.

İyi günler, temiz günler kızçeler :)

Vissmate'i ve ürünlerini daha detaylı incelemek isterseniz...

İnstagram hesapları: BURAYA TIKLAYINIZ 
Web siteleri: BURAYA TIKLAYINIZ


       


1 yorum: